Designed and built with care, filled with creative elements

Dječji dom Maslina Dubrovnik

Tel: 020/ 416-706

Pratite nas

Top
Image Alt

veljača 2019

  /    /  veljača

Naša djeca zajedno sa psihologom Doma obilježila su Tjedan psihologije 2019. godine na temu "Štetni utjecaji pušenja cigareta i pijenja alkohola". Djeci je kroz raspravu, igrokaz i izradu plakata približena problematika ovisnosti i štetnih utjecaja pušenja cigareta i pijenja alkohola. Kroz radionicu djeca su naučila prepoznati probleme s pušenjem i alkoholom te štetno djelovanje i na njihove prijatelje i zajednicu te su spoznali kako trebaju biti odgovorniji i socijalno svjesniji u istoj zajednici.

Radovi djece likovne radionice Doma Marina Držića "Držićev kalendar" krase prostore našeg Doma. Ovom prilikom od srca se zahvaljujemo svim polaznicima likovne radionice, voditeljima radionice, Gradu Dubrovniku, ravnatelju Doma Marina Držića, djelatnicima Doma Marina Držića te svima koji su sudjelovali u realizaciji humanitarnog projekta Doma Marina Držića.

Povodom Dana europskog broja 112 jučer su Dječji dom Maslina posjetili predstavnici Županijskog centra 112, zajedno sa predstavnicima policije te Hrvatske gorske službe spašavanja. Djeca su upoznala predstavnike službi koji su svojim izlaganjem našu djecu podsjetili kako se ponašati u slučaju nesreće te su saznali i da na broj 112 mogu zatražiti pomoć i u drugim zemljama  Europske unije kao i da će pomoć dobiti bez obzira kojim jezikom govore.

Povodom "Tjedna ljepote" u razdoblju od 11. veljače 2019.g. do 17. veljače 2019.g. Udruženje kozmetičara širom Hrvatske nudi tretmane po povoljnim cijenama te će se dio sredstava donirati Dječjem domu Maslina. Ovim putem se zahvaljujemo Udruženju kozmetičara Hrvatske te se veselimo što ćemo biti dio ove pohvalne humanitarne akcije :) O svemu detaljnije možete pročitati na internetskoj stranici http://www.tjedan-ljepote.hr/.

User registration

You don't have permission to register

Reset password